On Track – start 13 december

Van pionieren naar zelfvertrouwen in het onvoorwaardelijk ouderschap

Jij hebt vol overtuiging gekozen voor onvoorwaardelijk ouderschap. 

Je straft niet en geeft ruimte aan de emoties en de autonomie van je kinderen. Je bouwt aan een relatie die gebaseerd is op vertrouwen en liefde!

Die keuze die je hebt gemaakt, betekent ook pionieren.

Deze manier van opvoeden is nieuw, omdat je dat zelf van huis uit niet gewend bent. Uit je omgeving kun je ‘oude stempel’ advies verwachten, wanneer je met vragen zit. 

Je wordt als te soft gezien en je kinderen als te brutaal.

“Laat jij zo tegen je praten?” zie je met regelmaat in de blikken die je ontvangt wanneer je kind een driftbui heeft. 

Omdat onvoorwaardelijk opvoeden je niet met de paplepel is ingegoten, is het lastig om ‘op koers’ te blijven. Je hebt een duidelijk beeld over hoe je NIET met je kinderen om wilt gaan, maar bent zoekende in hoe dan WEL.

  • Hoe zorg je dat je kinderen naar je luisteren, zonder meteen die autoritaire politieagent te zijn?
  • Hoe reageer je wanneer je kinderen elkaar pijn doen? 
  • En wat als ze gedrag laten zien dat écht niet kan?

Dat zijn vragen die je graag aan mensen stelt die dezelfde visie op opvoeden hebben als jij. Maar die zijn net zo lastig te vinden als een nieuw badpak in de winter. 

In het programma ‘On Track’ blijf jij vol vertrouwen op jouw onvoorwaardelijk opvoeden koers

Het is een heerlijk groepsprogramma van 3 maanden waarin je: 

✅Antwoorden krijgt op opvoedvragen, vanuit de visie van onvoorwaardelijk ouderschap

✅Gelijkgestemden ontmoet waarin die super goed snappen dat je ‘bij haar blijft tot ze slaapt’ en ‘boze buien liefdevol begeleid, ook wanneer er heel lelijke woorden uit z’n mond komen’. 

✅Elke maand een masterclass krijgt om jezelf te voeden met super handige, luchtige en eenvoudige manieren om het onvoorwaardelijk ouderschap vorm te geven. 

✅Jouw zelfvertrouwen boost tot standje ‘ik ben vol vertrouwen over mijn manier van opvoeden’

✅Wekelijks antwoord krijgt van mij op jouw meest prangende vraag. Je leert van elkaars vragen en van de antwoorden die je van mij ontvangt. 

✅Jouw perfectionisme loslaat. Want even eerlijk, dat onvoorwaardelijk opvoeden nodigt wel uit tot het allemaal f#cking goed willen doen. In dit programma gaan we ontspannen onvoorwaardelijk opvoeden. Lekker!

Fijn zeg! Ik meld me meteen aan:

Voor wie?

🔥voor ouders al wat weten over onvoorwaardelijk ouderschap en vol achter deze manier van opvoeden staan (wat niet hoeft te betekenen dat het altijd lukt)

❤️voor ouders die ’s ochtends “ja, tuurlijk, ik snap helemaal dat je boos bent” zeggen en rond 16u30 beginnen te roepen “als  jij nou gewoon even meewerkt, dan is het leven een stuk makkelijker”. 

💪voor ouders die kritiek uit hun omgeving van zich af willen laten glijden

🥳voor ouders die het onvoorwaardelijk opvoeden heel serieus nemen en zoeken naar wat meer luchtigheid en plezier in het ouderschap

Yep, voor jou dus :-)

Voor wie niet:

  • voor ouders die vinden dat straf en dreigen best kan. 
  • voor ouders die met hun handen in het haar zitten als het gaat over het gedrag van hun kinderen. Dan kun je me beter even mailen om te kijken of we één op één aan de slag kunnen. 

Het resultaat?

  • Wanneer je kind tijdens zo’n typische familie aangelegenheid intens gedrag vertoont, trek jij je niks aan van kritische blikken. Je reageert kalm en begripvol, zoals je dat thuis ook zou doen. 
  • Je geniet van je kinderen, jullie hebben plezier samen en er zijn veel grapjes.
  • Op een luchtige manier zorg je dat je kinderen meewerken. Zo komen jullie zonder “en nou is het klaar!” de deur uit 🙂
  • Je stelt grenzen, kalm en helder. Hierdoor komt er rust in jezelf en in je gezin. 
  • Jouw ouderschap gaat next level. Kijk, nu is het zo dat je in je omgeving je twijfels deelt, maar voor je het weet ben je jouw manier van opvoeden aan het verdedigen. Dan groeit er niks, ja eelt op je ziel, maar dat heb je niet nodig. In dit programma ga je groeien omdat je haarscherpe input krijgt, passend bij jouw visie.

Wat anderen zeggen:

Damiët is een fantastisch lief en empatisch mens. Ze is heel laagdrempelig en toegankelijk en je voelt je snel op je gemak bij haar. 

Je krijgt tijdens haar sessies veel nieuwe inzichten in jezelf en bepaalde situaties door haar manier van vragen stellen en de werkvormen die ze gebruikt. Met deze inzichten ga je zelf aan de slag en je merkt dat er daardoor een positieve verandering plaatsvindt.

Ze is echt mijn grote steunpilaar geweest in een hele moeilijke periode en mede dankzij haar ben ik overeind gebleven.

Aan iedereen die twijfelt om een traject met haar te starten, zou ik willen zeggen: gun jezelf Damiët. Je leven wordt er écht beter van.

Lisanne

“Het helpt me zo, jouw berichtjes. Soms stel ik een vraag en bedenk ik bij mezelf dat je vast geen idee hebt wat je ermee moet. Maar het antwoord dat dan komt, geeft me zoveel input en goeie moed om door te gaan. Ik voel me echt sterker hierdoor. Vooral wat je zei over het stellen van grenzen heeft me enorm geholpen, ik merk dat de kinderen er goed op reageren en dat ik me heel rustig voel als ze protesteren op mijn grens”

Daniëlle

Dus…

‘On Track’ is echt een heerlijke boost voor je ouderschap, zodat je van pionieren en twijfelen, naar zelfvertrouwen en plezier gaat! 

Jouw investering voor dit traject is €444,- bij betaling in één keer.

Ik doe mee!

Veelgestelde vragen:

Op welke dagen zijn de masterclasses?

De eerste online bijeenkomst is op woensdag 13 december van 10u00 tot 11u30. De volgende bijeenkomsten maak ik zo snel mogelijk bekend. Er komt sowieso een opname en uit eerdere trajecten is gebleken dat die opnames super fijn werken. Geen stress over kinderen die kunnen storen of dat het net niet op jouw vrije dag is , maar gewoon op je eigen moment terugkijken.

Wat als ik een bijeenkomst niet bij kan wonen?

Geen enkel probleem! Je kijkt de opname terug en krijgt antwoord op je vragen. Op die manier haal je toch alles uit het traject, in je eigen tempo.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan zeker. Je kunt in twee termijnen betalen. Het termijnbedrag is €242,-

Is dit programma iets voor mij?

Wanneer je tot hier hebt gelezen? Ja, zeker! Als je twijfelt tussen één op één met mij werken of dit programma, neem dan contact met je op, dan denk ik met je mee. 

Je hebt gelijk ook, ik heb tot hier gelezen 🤣 dus count me in!