Ferme Vrede - bewust opvoeden

Gratis Masterclass:

Ontladen na school: 5 tips hoe je je kind helpt na een dag opvang en/of school.

In samenwerking met Nanny Nina

Shit shit shit shit! Het is veel later dan je dacht en je had beloofd de kinderen op tijd op te halen! Je racet je werk uit en komt hijgend aan op de opvang. “Hup jongens, jas aan, we moeten naar huis.”

Het gaat je eigenlijk niet snel genoeg, je moet ook nog koken!

Onderweg naar huis wordt er gezeurd en gemopperd. Pfff, als je thuis bent gaat het vast beter… maar zodra je de voordeur achter je dichttrekt ontploft de boel.

Herken je dit?

Je ziet aan het eind van een lange dag werken op tegen de avond. Je weet niet hoe je het moet redden vanaf het moment van ophalen van je kinderen bij de opvang tot het naar bed brengen. Het gezeur, de irreële eisen (“nee, niet die beker!!) en de boosheid, bah! Je wilt er graag vriendelijk op reageren, maar je weet niet hoe! Je raakt namelijk zelf ook gefrustreerd.

Jullie komen net thuis van werk, school en opvang. Je bent moe en verlangt naar rust. Je kinderen zijn ook moe. De een zegt dat ie honger heeft, de ander is aan het huilen omdat hij z’n teen stootte. Ineens wordt het je teveel en schiet je uit je slof. Oei, een rotgevoel volgt, zo wil je echt niet op je kinderen reageren!

Als je één van bovenstaande situaties ook maar enigszins herkent, dan is deze Masterclass iets voor jou

Hoe zou het voor je zijn als…

aan het eind van een lange dag werken precies weet hoe je soepel de avond doorkomt met elkaar. Je snapt precies waarom je kinderen irreële eisen hebben en kunt er daardoor relaxed en vriendelijk op reageren. Van opvang tot bedtijd is weliswaar een hectische periode wegens tijddruk, maar jij bent de kalmte en vriendelijkheid zelve waardoor het een fijne, ontspannen avond is waarin je echt even gezellig samen bent.

uitkijkt naar het ophalen van je kinderen. Je hebt zin om de dag met elkaar fijn af te sluiten.

Je haalt opgewekt je kinderen op van de opvang. Je weet dat er tranen en boosheid kunnen zijn, maar je weet ook hoe je ermee om kunt gaan. De avond bestaat uit lachen, stoeien, spel en plezier. Samen lol hebben, dat is jullie avond! Wanneer ze slapen nestel jij je tevreden op de bank. Het was heerlijk!

Lijkt dat je wat? Kom dan naar deze Masterclass

Dinsdag 14 september 20u15 – 21u45 Live, online en gratis!

Gewoon vanuit je eigen plek, met je eigen koffie/thee.

Wat anderen over deze Masterclass zeggen:

*duidelijke taal, interactie en humor*

*prettig, en fijn je persoonlijke voorbeelden, voelt heel oprecht*

*Een webinar bij Damiët is een webinar in beweging, zij veert mee met de vragen en ervaringen die je hebt als ouder. Goede tips om mee te nemen*

Ja, ik doe mee!

Wat je kunt verwachten is:

Naast een uur vol herkenning en erkenning 5 heel praktische tips om je kind te helpen wanneer hij het zwaar heeft na een lange dag.

Dinsdag 14 september, 20u15 – 21u45. Live, online, gratis!

Ja, ik meld me aan