Workshop: Stoppen met Pleasen

Zaterdag 20 januari

10u00 – 14u00

Locatie: Utrecht

€145,-

Meteen aanmelden doe je hier:

Stop met pleasen – creëer tijd en ruimte voor jezelf.

Vroeger thuis was je het braafste meisje. Geen straf voor jou, jij hield je aan de regels.

Wanneer je ergens over moet overleggen met je man, trek jij in de discussie vaak aan het kortste eind. Jij wilt om 08u de deur uit en je weet dat je man geen ochtendmens is. Dus wat doe je: 09u00 voorstellen. Hoe laat ben je de deur uit? 09u30. Klinkt als een compromis, maar jij baalt.

Wanneer je kind vraagt om een boterham, ga je die niet alleen smeren, je brengt ‘m ook nog naar de bank, waar hij prinsheerlijk achter z’n scherm zit. Als hij commentaar heeft, ontplof je.

Je loopt jezelf overduidelijk voorbij.

Je zou gewoon een keer een dag voor jezelf willen hebben. Zonder schuldgevoel die deur uit en de vrijheid voelen je eigen gang te gaan.

Die dag komt!
Zaterdag 28 oktober van 10u00 tot 14u00. Mét heerlijke lunch!

In de de workshop  “Stop met pleasen” gaan we, tadaaa, stoppen met pleasen.

Dat gaat natúúrlijk niet over één nacht/workshop ijs.

Het is ook niet per se makkelijk, maar wel gewoon te leren!

In de meeste workshops over ruimte nemen voor jezelf, krijg je heel veel kennis over hoe je je grenzen helder aan kunt geven en vaak ook hele mooie inzichten.

Ik wil alleen graag voor jou dat het niet bij inzichten alleen blijft, maar dat je ook in staat bent om wat je leert in zo’n workshop direct toe te passen wanneer je tijd en ruimte voor jezelf wilt.

Wat ik je laat zien is hoe je grip krijgt op je pleaser, zodat die niet steeds bepaalt hoe hard jij loopt voor de ander. En in welke situaties jij het meest getriggerd wordt, zodat je het eerder herkent en sneller kunt ingrijpen.

Super praktisch dus! Betreden is daarom op eigen risico  😉 want de kans op meer vrijheid, meer energie en een rete goed gevoel over jezelf is groot!

Ik trakteer je op een heerlijke borrel aansluitend, want potdikkie: als je dan toch stopt met pleasen, dan mag je er ook wel een super fijne ochtend voor jezelf van maken, met een een fijne lunch!

De workshop is  inclusief:

  • Vega lunch
  • Goodies
  • Dikke bonus: ik geef deze training samen met een expert op het gebied van ervaringsgericht leren. Hierdoor ga je niet alleen met een shitload aan zelfkennis naar huis, maar ook werkelijk veranderen in jouw pleasegedrag 😊

En dat voor een investering van maar 145,-

Direct aanmelden? Dat kan hier:

Psst, alvast een tip: misschien heb je de neiging om om “toestemming” te vragen of je kunt gaan. Aan je partner, of aan mij (‘is dit wel wat voor mij?!’)

Als jij voelt dat dit is wat jij wilt en wat je nodig hebt, dan kun je in plaats van toestemming vragen, deze keer ook gewoon aangeven dat je wilt gaan en dan vragen hoe jullie er samen voor kunnen zorgen dat jij tijd en ruimte hebt om naar deze workshop te komen.Dit was alvast de eerste oefening in stoppen met pleasen: we zijn al begonnen…

Graag gedaan hè? ;-)

=> Zaterdag 20 januari

=> 10u00 – 14u00

=> Utrecht – op locatie dus!

=> Ticket: €145,- (inclusief vega lunch)