“Weet je wat het is, lieve moeder? 

Je mist gewoon de juiste tools om je kinderen liefdevol op te voeden. 

Althans, dat denk je zelf. 

En daardoor ga je zoeken, en uitproberen.

Tot je grote frustratie helpt het allemaal niks.”

Je Googlet op omgaan met een boos kind, maar weet stiekem ook wel dat je ook wat aan je eígen boosheid zou mogen doen 🙈”

Je breekt je het hoofd over hoe je je kind lekker kunt laten meewerken zonder dat je steeds vervalt in als – dannetjes (“als je nu niet… dan…”)

Je geeft iedere nieuwe tip weer een kans en heel af en toe lijkt er wat te werken, maar 9 van de 10 keer beland je toch weer in een stevige discussie of rol je zuchtend met je ogen en geef je maar toe, waardoor je jezelf een slappe moeder vindt. Als klap op de vuurpijl zegt ook je omgeving dat je wel wat strenger mag zijn. 

Maar dat is niet hoe jij met je kinderen om wilt gaan! Strenger heb je geprobeerd, de uitvoering? Het werd vooral lelijker. Daarbij, bovenop al die keren dat jij je geduld verliest en boos wordt, wil je niet ook nog eens strenger zijn.

Je bent bang dat je kinderen last hebben van je gemopper en je boosheid. Of dat ze er in de toekomst last van zullen krijgen, van die moeder die steeds maar commentaar had en boos werd.

Strenger is dus geen optie, maar grenzeloos ook niet.

Je zou:

 • positiever met je kinderen willen omgaan
 • kalm je grens aan willen geven bij onacceptabel gedrag
 • meer met plezier en vertrouwen willen opvoeden
 • tot je kind door willen dringen, zonder boos te hoeven worden
 • je kinderen willen laten voelen dat je naar ze luistert, zonder oordeel. 
 • willen dat je kinderen zich veilig bij je voelen om alles te delen, nu en in de toekomst
 • willen voelen ‘yes, ik ben toch geschikt als ouder, ik kán dit!’

Eigenlijk wil je graag dat ze bij jou de ruimte voelen om te zijn wie ze zijn, zoals je dat zelf thuis niet helemaal gevoeld hebt.

Zodat jij voelt ‘ik doe het goed, ik geef aan mijn kinderen iets anders door, we hebben echt een fijne band met elkaar’.

Wow! Hoe goed zou dat voelen? Dat jij, ook op pittige dagen denkt: ik doe het goed, ik bouw aan een fijne band met mijn kinderen, we zijn oké met elkaar.

Om dat te bereiken heb ik iets moois voor je:

Zacht opvoeden toolkit

In deze toolkit krijg je toegang tot 4 live, online masterclasses waarmee je leert;

 • Zelf kalm te blijven, ongeacht de situatie.
 • Zonder streng te zijn, helder en liefdevol grenzen aangeven.
 • Simpel en met plezier je kinderen steunen in het verwerken van prikkels, volle schooldagen, lastige emoties en pittige situaties (waarin mama bijvoorbeeld een keer boos was 😉) . Zodat je kinderen weer lekker in hun vel zitten waardoor ze: samen met hun broertje/zusje rustig kunnen spelen, zelfstandig kunnen spelen, makkelijker afscheid nemen en relaxed gaan slapen.
 • Waanzinnig goed voor jezelf te zorgen. Zodat je jouw stress niet op je kinderen afreageert. Ongeacht of die stress uit je leven nu komt, door een volle baan of een spannende periode of uit je verleden, doordat er vroeger thuis weinig ruimte was voor jou en jouw gevoelens en je ‘gewoon moest luisteren’.

Het is kennis die ik ook met mijn 1 op 1 coachingsklanten deel.

Dus echt een training –geen liflafjeskennis- waarmee je direct de relatie met je kinderen kunt verwarmen en de sfeer in huis kunt ontspannen. Of andersom 😉

Het is deze kennis waardoor mijn klanten dit tegen me zeggen:
 • Omdat ik nu weet wat er bij hem gebeurt als hij zo boos is, reageer ik veel kalmer. Ik steun hem, in plaats van dat ik zelf boos word. Hierdoor is het ook sneller over.
 • Ik ben zo blij dat ik ‘spel’ weer ben gaan toepassen! Wat ongelooflijk gaaf om mijn jongste zo te zien opbloeien, dit was precies wat we nodig hadden!
 • We hebben echt een doorbraak bij de oudste. Doordat ik nu echt naar hem luister, in plaats van oplossingen aan te dragen, weten we nu wat er achter zijn boosheid zit en dat is eigenlijk heel veel verdriet. De sfeer is echt beter geworden in huis, voor ons allemaal!
 • Ik hoorde mijn man boven met de kinderen, één van de jongens was boos. Omdat we samen jouw filmpjes hebben gekeken, hoorde ik hem ineens reageren zoals we van jou hebben geleerd. Hierdoor kon ik beneden ontspannen op de bank zitten. Wat een heerlijk gevoel!
Daarom is het PRECIES de kennis waarvan ik weet: dit mag nog meer de wereld in.

Ik wil dat elke moeder dit tot haar beschikking heeft, omdat het voor elke moeder én elk kind het leven zoveel relaxter maakt. Omdat als je dit als ouder gaat toepassen, jullie band zoveel fijner wordt. Nu én in de toekomst.

Daarom stel ik deze 4 masterclasses open voor jou, voor het bizar lage bedrag van €222,-

Zo’n Zacht opvoeden Toolkit wil ik!

Dit aanbod wordt NOG mooier: 

Ik heb iets gaafs bedacht waardoor je meteen kunt beginnen, nog voordat de eerste masterclass op 21 maart live plaatsvindt. Als je nu dit pakket koopt krijg je de volgende toffe bonussen:  

BONUS 1) Kalmte hervinden, waar je ook bent

Een prachtige oefening die je in 5 minuten kunt toepassen,  waarmee je direct de kalmte in jezelf terug kunt vinden, ook wanneer de stress uit je oren spuit.

BONUS 2) Stop met aanklooien – sessie

Een 1-1 sessie van 45 minuten via Zoom, waarin we met een deep dive jouw gezin in duiken. We nemen precies die situatie onder de loep die steeds terugkeert en waarvan jij voelt: ik klooi maar wat aan. De ene keer ben je namelijk streng en dan weer toegeeflijk. Je doet maar wat en het helpt allemaal niet. Na deze sessie pak jij die situatie vol zelfvertrouwen aan, omdat je weet wát je doet en waarom je het doet. Die nieuwe aanpak neem je ook mee in andere situaties, waardoor het zoveel fijner wordt tussen jou en je kinderen. 

BONUS 3) Zachtheid voor jezelf.

Oh man, wat kun je hard zijn voor jezelf. Zeker wanneer je hebt gemopperd op je kinderen of écht uit je slof bent geschoten. Deze oefening is een heel krachtige oefening waarmee je afrekent met die eeuwige kritische stem in jezelf. Die stem die steeds zegt dat je het allemaal niet goed doet. Je kunt deze oefening zo vaak als je wilt beluisteren (en geloof me, dat ga je willen én heel fijn vinden)

Je mag alle masterclasses LIVE bijwonen en je krijgt de opname die je zo vaak als je wilt kunt bekijken. Om ervoor te zorgen dat je de kennis die je opdoet in de masterclass meteen kunt toepassen, heb ik nog een

supergave doorpak-bonus:

Na ELKE masterclass mag je VIER dagen lang via de app vragen stellen.

Want weet je, dat ouderschap, dat vindt plaats in het dagdagelijkse, tussen de broodtrommels en het op tijd op je werk zijn. Tussen naar bed brengen en zelf op de bank willen ploffen. Tussen gezellig een dagje weg, met twee ruziënde kinderen op de achterbank.

Dus dan kun je tijdens de masterclass zit te knikken en te denken: ‘wauw, gaaf, ga ik morgen meteen anders doen’. De volgende dag DOE je het ook anders, maar dan reageert je kind niet zoals verwacht. Hierdoor ga je opnieuw twijfelen, tast je weer in het duister!

Dat is precies het moment dat je, via de app, mij je vraag kunt stellen. Zodat er ook écht dingen veranderen tussen jou en je kinderen en je niet alleen maar meer kennis hebt (en baalt dat je dit niet toepast).

START VANDAAG NOG AAN EEN NIEUWE KOERS VAN OPVOEDEN

EN GEEF JEZELF DE TOOLS IN HANDEN OM EEN ZACHTERE ÉN EEN KRACHTIGE MOEDER TE ZIJN

Na je aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen de bevestigingsmail én alle informatie over de masterclasses en de bonussen.

We starten 21 maart met de eerste masterclass om 10u00

De vervolgdata zijn:

11 april 10u00

08 mei om 10u00

01 juni om 10u00

Je mag bij alle masterclasses LIVE aanwezig zijn én er worden opnames gemaakt, zodat je op je eigen tempo en zo vaak je wilt, de masterclasses terug kunt kijken.