Zorgeloze Zomer

Die zomer, daar heb je zin in!

Eindeloze weken zonder school. Kamperen in een lekker nieuwe omgeving. Niet hoeven stressen in de ochtend. Leuke dingen doen met elkaar, de kinderen die vriendjes maken op de camping en gewoon fijn samenzijn.

Te gek!

Maar, je ziet er ook tegenop.

Want, wanneer kom je toe aan jezelf?

Hoe combineer je de weken waarin jij wel aan het werk bent en zij nog vakantie hebben?

En dan die dagen, waarop het bloedheet is, ze elkaar in de haren vliegen en jij politieagentje mag spelen. Om het nog maar niet te hebben over de blikken van anderen, omdat jij nét ff anders opvoedt dan je omgeving.

Oef…

Ik heb iets heel tofs gecreëerd om jou daarbij te helpen:

☀️ Het Zorgeloze Zomer pakket ☀️

Met het zorgeloze zomer pakket help ik je super smooth door de zomer navigeren, zodat niet alleen je kinderen maar ook JIJ uitgerust bent na de vakantie, en jouw herinneringen aan de zomer relaxed, blij en magisch zijn (in plaats van FOMO, spijt en had ik maars).

Wat we gaan doen? 

We starten met een VIP sessie van 2 uur.

Een sessie waarin we diep, dik in jouw ‘shit hier zie ik tegenop straks in de zomer’ duiken. En nee, dat hoeft niet zwaar. Dat gaat gepaard met humor, super scherpe vragen (that’s my job) en fijne versnaperingen.

Deze sessie kan ook online!

Uit die sessie haal jij een mega bak aan inspiratie en acties om je zomer zorgeloos door te komen.

Dat is niet alles…  Want, we weten allebei: één sessie met inspiratie, oefeningen en ’te gek, hier ga ik mee aan de slag’ is geweldig! Maar ook een beetje hetzelfde als één blokje chocolade terwijl je bijna ongesteld bent. F#ck it, je wilt de hele reep.

En die reep, die krijg je!

Je krijgt namelijk 8 weken app support.

8 weken lang niet Google-en op “hoe stel ik liefdevolle grenzen wanneer Jongste Gup toch echt de haren van Oudste Freggle uit haar hoofd trekt”.

Maar…

Je mag me 8 weken lang: – iedere week je brandende vragen stellen – je krijgt binnen een dag antwoord, zodat je meteen weer verder kan in plaats van dat je dagen aan het soebatten bent en de spanningen hoog oplopen.

En dat is nog niet alles.

Want, ik ken je een klein beetje, en ontspannen waar je kinderen bij zijn, dat is nog niet zo makkelijk. En dat is wél precies waarvoor je met een hoop gehannes die tent op hebt gezet!

Dus krijg je van mij 7 relax audio’s die je kunt luisteren wanneer je wilt.

  • Wanneer je kinderen even filmpje mogen kijken, tijdens de rit naar de camping.
  • Op het moment dat ze met vriendjes aan het spelen zijn.
  • Voor het slapen gaan, zodat je wat er die dag ook gebeurde, super relaxed in slaap valt.
  • Tijdens een routine klusje zoals wanneer je de was opvouwt of bijvoorbeeld wanneer je gaat wandelen
  • Bij het naar bed brengen wanneer ze aan mama willen plakken en jij daar relaxed naast wil liggen, in plaats van geïrriteerd

De investering voor dit Zorgeloze Zomer Pakket is maar €397,-

Wanneer ik een voiceberichtje van jou hoor, voel ik me meteen weer Zen, Damiët!

Nienke

Mijn man en ik kijken samen de video’s. Hierdoor zijn we meer samen aan het opvoeden. Hij vindt de video’s ‘concreet en veel minder zweverig dan gedacht”. Dankjewel!

⬇️ Klinkt goed, ik meld me aan ⬇️

Wanneer je je vóór 29 juni aanmeldt krijg je als bonus toegang tot een video bibliotheek gevuld met korte kennisvideo’s:

  • waarom werkt mijn kind niet mee
  • 5 manieren om liefdevol grenzen te stellen
  • spel inzetten bij het opvoeden (zo voorkom je strijd)
  • kalm blijven in elke situatie in tien stappen

Je houdt onbeperkt toegang tot de audio’s en de video’s en mijn antwoorden op jouw vragen, zodat je ook na de zomer ze er nog eens bij kunt pakken als je het even moeilijk hebt.

Hoe lekker zou dat zijn, een écht zorgeloze zomer omdat je altijd een buddy bij de hand hebt om je te supporten, van advies te voorzien en je moed in te praten?

Het kan als je nu meedoet aan Zorgeloze Zomer.

Zie ik je in de Zorgeloze Zomer Community?

Yes, je ziet me daar!